Diensten

Schilderwerk binnen

Schilderwerk binnen

Fraai schilderwerk met oog voor de klant

Douw Schilderwerken levert fraai, kwalitatief schilderwerk. Wij hebben veel ervaring met traditioneel schilderwerk en moderne spuittechnieken, binnen zowel de bestaande bouw als de nieuwbouw.

Een doordachte werkwijze, nauwkeurige voorbereiding en een oog voor detail tijdens de uitvoering zijn de belangrijkste uitgangspunten die we bij elk project toepassen.

Omdat we vaak in bewoonde huizen werken is, vooral bij binnenschilderwerk, een goede voorbereiding heel belangrijk. Wij realiseren ons namelijk goed dat we in uw privéomgeving aan het werk zijn en houden hier rekening mee. Het belangrijkste is dat u zich prettig blijft voelen in uw huis gedurende onze aanwezigheid.

Door onze werkomgeving zorgvuldig af te dekken blijven vloeren en meubels tijdens de werkzaamheden goed beschermd. Tijdens het schuren maken wij altijd gebruik van stofafzuiging en zetten we luchtfilters in die de verspreiding van stof in andere delen van het huis minimaliseren. Naast dat wij preventieve maatregelen nemen, ruimen we elke dag ook alles netjes op.

Schilderwerkzaamheden efficiënt aangepakt

Door systematisch en efficiënt te werken, blijven we niet langer dan nodig in uw huis. Niet dat we geen goed gezelschap zijn hoor, maar het is niet de bedoeling dat u het gevoel krijgt dat we bij u komen wonen! We draaien geen harde muziek, onze communicatie is helder en we letten goed op uw huisdieren.

Garantie op het schilderwerk

We doen onze uiterste best om uw spullen en ruimtes goed te beschermen. Mocht er per ongeluk toch iets misgaan, dan zijn wij goed verzekerd. Om de hoge kwaliteit van ons schilderwerk te waarborgen kiezen wij ervoor om uitsluitend te werken met de producten van Sikkens. Ontstaat er binnen zes maanden na de oplevering per ongeluk een beschadiging aan het schilderwerk? Dan komen we gratis langs om de plek bij te werken. Daarnaast bieden wij, als leden van de kwaliteitsorganisatie OnderhoudNL Garantie, uitstekende garantievoorwaarden op al ons werk.

Offerte voor binnenschilderwerk

Vertrouwt u ons de klus toe? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Toch nog wat vragen? Wij denken graag met u mee over een passend plan van aanpak!

Wilt u kosten besparen? Tussen 21 november en 21 maart geven wij een aantrekkelijke korting van 10% op al het binnenschilderwerk. Reserveer nu uw plek!

COVID-19

Zoals we allemaal weten bevinden we ons in moeilijke tijden en COVID-19 treft ons allemaal. Bij Douw Schilderwerken werken wij veilig in uw huis volgens het protocol “Samen veilig doorwerken”.

Offerte aanvragen