Ons meerjarenonderhoudsplan (MJOP) houdt buitenschilderwerk in topconditie

Douw Schilderwerken biedt vrijblijvend een meerjarenonderhoudsplan aan. Dit onderhoudsplan heeft een cyclus van zes jaar en start met een grote schilderbeurt die door ons wordt verzorgd. Na drie jaar komen wij terug voor een controlebeurt, waarbij we het houtwerk schoonmaken en het schilderwerk bijwerken. Na een volgende periode van drie jaar is het tijd voor een grote schilderbeurt waarmee uw houtwerk weer jarenlang beschermd is tegen weer en wind.

Om uw woning in goede staat te houden is er regelmatig aandacht nodig voor het schilderwerk. De buitenzijde van uw woning staat bloot aan weersinvloeden zoals regen en zon, maar ook aan stof en vuil. Door tussentijds het schilderwerk na te lopen op gebreken blijft het schilderwerk langer in goede conditie. Zo komt u niet voor onaangename verassingen en hoge herstelkosten te staan, die kunnen ontstaan door houtrot of achterstallig onderhoud.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een meerjarenonderhoudsplan voor uw woning? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Offerte aanvragen