Uw onderhoud, onze zorg

Om uw woning in goede staat te houden is er regelmatig aandacht nodig voor het schilderwerk. Aan de buitenzijde van uw woning staat dit immers bloot aan weersinvloeden zoals regen en zon, maar ook aan stof en vuil. Door tussentijds het schilderwerk na te lopen op gebreken voorkomt u onaangename verassingen en hoge herstelkosten die kunnen ontstaan door houtrot of achterstallig onderhoud.

Een tussentijdse onderhoudsbeurt is dus niet alleen kostenbesparend, maar zorgt er ook voor dat het schilderwerk zo lang mogelijk in goede conditie blijft. Daarom bieden wij onze klanten geheel vrijblijvend een meerjarenonderhoudsplan aan.

Dit onderhoudsplan heeft een cyclus van 6 jaar en start met een grote schilderbeurt die door ons wordt verzorgd. Na 3 jaar komen wij terug voor een controle beurt, waarbij we het houtwerk schoonmaken en het schilderwerk bijwerken. Na een volgende periode van 3 jaar is het tijd voor een grote schilderbeurt waarmee uw houtwerk weer jarenlang beschermd is tegen weer en wind.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een meerjarenonderhoudsplan voor uw woning? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Offerte aanvragen