Douw Schilderwerken, een erkend schildersbedrijf uit Den Haag

Wij zijn Douw Schilderwerken. Een team van jonge schilders, die het oude vak nieuwe glans willen geven. Zorgvuldigheid, aandacht voor onze klant en het blijven verbeteren van onze aanpak hebben ertoe geleid dat we een succesvol en efficiënt systeem hebben ontwikkeld, waar service en ervaring centraal in staan en waar onze klanten dol op zijn. 

Wij geloven in onze aanpak en daarom geven wij met vertrouwen goede garanties op ons schilderwerk. Ook bieden wij onze klanten een gratis bijwerkservice aan als er schade is ontstaan aan het schilderwerk. 

Douw Schilderwerken richt zich uitsluitend op de particuliere markt. We zijn gespecialiseerd in het verfraaien en verduurzamen van de binnen- en buitenkant van uw woning. Wij werken voornamelijk in Den Haag, Delft, Leiden en Wassenaar. We hebben een vast team van gediplomeerde en erkende schilders en werken dus niet met zzp’ers of onderaannemers.

Duurzaam schilderwerk, efficiënt en zorgvuldig uitgevoerd 

Bij Douw Schilderwerken zetten we altijd een extra stap en letten we op de kleinste details. Vanaf het moment dat we beginnen met de voorbereidingsfase tot het allerlaatste moment dat we een project voltooien, garanderen we dat onze volledige aandacht op ons werk gericht zal zijn. Het allerbelangrijkste is dat u blij bent met het resultaat, klanttevredenheid staat namelijk hoog in het vaandel bij ons. Door systematisch en efficiënt te werken, blijven we niet langer dan nodig in uw huis. We nemen preventieve maatregelen om overlast te voorkomen en ruimen elke dag alles netjes op. We komen altijd op tijd, komen onze afspraken na en communiceren duidelijk.

SBB Erkend leerbedrijf

We geven onze kennis graag door. Douw Schilderwerken is dan ook een erkend leerbedrijf. Wij vinden het belangrijk om jongeren op te leiden tot ware vakmannen en -vrouwen.

Offerte aanvragen bij Douw Schilderwerken

Vertrouwt u ons de klus toe? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Toch nog wat vragen? Wij denken graag met u mee over een passend plan van aanpak! Neem dan vandaag nog contact op met Douw Schilderwerken. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten! 

Het gezicht achter Douw Schilderwerken

Alexander Douw is de drijvende kracht achter Douw Schilderwerken. In 2013 heeft hij op 22-jarige leeftijd, als jonge ondernemer, Douw Schilderwerken opgericht. “Ik ben constant op zoek naar een manier om processen te verbeteren en efficiënter uit te voeren”, aldus Alexander.  

Douw Schilderwerken in de media

Douw Schilderwerken stond in november 2019 vol trots op de voorpagina van het landelijke schildersblad de Eisma’s. Lees hier het volledige artikel over hoe wij een klassiek herenhuis in Den Haag geheel schilderden met de nieuwe Bio-Based verven van Drost Coatings. Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk dan de foto’s in ons portfolio.

Douw Schilderwerken op de voorpagina van het Eisma’s Schildersblad, november 2019 – bekijk artikel
Links: Douw Schilderwerken op de voorpagina van de Schildersvakkrant, oktober 2019 – bekijk artikel
Rechts: Artikel in het Eisma’s Schildersblad, april 2020 – bekijk artikel
Offerte aanvragen