Over Douw Schilderwerken

Douw Schilderwerken staat voor meer dan alleen fraai schilderwerk. Boven alles streven we naar een langdurig resultaat en zijn daarmee kostenbesparend voor u als klant. Bovendien kunt u rekenen op een heldere offerte, duidelijke afspraken en een grondige aanpak met oog voor verduurzaming van de bestaande ondergrond.

Douw Schilderwerken is een officieel OnderhoudNL Garantie schildersbedrijf. Wij beschikken dan ook over alle vak- en bedrijfstechnische diploma’s die nodig zijn om voor dit keurmerk in aanmerking te komen.

Als OnderhoudNL Garantie bedrijf werken wij volgens de leveringsvoorwaarden die overeengekomen zijn met de Vereniging Eigen Huis en de consumentenbond. Zo bent u als klant verzekerd van kwalitatief hoogwaardig en duurzaam schilderwerk. Bovendien krijgt u garantie op het werk dat wij leveren.

Douw Schilderwerken in de media

Douw Schilderwerken stond in november 2019 vol trots op de voorpagina van het landelijke schildersblad de Eisma’s. Lees hier het volledige artikel over hoe wij een klassiek herenhuis in Den Haag geheel schilderden met de nieuwe Bio-Based verven van Drost Coatings. Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk dan de foto’s in ons portfolio.

Douw Schilderwerken op de voorpagina van het Eisma’s Schildersblad, november 2019 – bekijk artikel
Links: Douw Schilderwerken op de voorpagina van de Schildersvakkrant, oktober 2019 – bekijk artikel
Rechts: Artikel in het Eisma’s Schildersblad, april 2020 – bekijk artikel
Offerte aanvragen