Diensten

Spuitwerken

Spuitwerken

Latex spuitwerk

Bij Douw Schilderwerken maken we voor een extra strak en egaal resultaat gebruik van verfspuitapparatuur. Bij het verfspuiten van latex wordt de verf onder hoge druk over de ondergrond verneveld. Voorafgaand aan het spuitwerk plakken we alle niet te spuiten delen zorgvuldig af en naderhand verwijderen wij het afplakmateriaal en voeren het af. Wij verzorgen voor u het gehele proces van A tot Z.

Geschikte ondergrond voor Latex

Omdat alle oneffenheden goed zichtbaar blijven, leent glad stucwerk zich uitstekend voor spuitwerk. Daarnaast zijn ondergronden zoals spack, spachtelputz of granol uitermate geschikt. Ook details van sierlijsten en ornamenten kunnen met deze techniek heel mooi worden bijgewerkt, waardoor ze goed bewaard blijven. Nieuw stucwerk zullen wij eerst volledig machinaal schuren en vervolgens voorstrijken voor een extra strak en langdurig resultaat.

Lakken met kwast of roller is verleden tijd

Voor het beste resultaat van het verven van nieuwe deuren, kozijnen, meubelen en op maat gemaakte kasten, kiest u voor lakspuiten. Lakspuiten geeft een optimaal strak resultaat, wat niet haalbaar is met de roller of de kwast. Omdat de afwerking zo strak is, moet het voorbereidende werk extra zorgvuldig worden gedaan. Wij herhalen het schuren, plamuren en gronden tot we de perfecte ondergrond hebben voor de spuitafwerking. Daarna maken we van de ruimte een eigen spuitcabine door stof en spuitnevel te minimaliseren met het gebruik van afzuig- en filtersystemen. We kunnen deuren ook meenemen naar onze werkplaats om ze daar te spuiten. Uiteraard regelen we in dat geval de demontage, het transport en de montage van de deuren.

De kosten van exclusief spuitwerk

Spuitwerk is sneller dan het aanbrengen van de verf met de kwast en roller en daarom vaak ook voordeliger. Wilt u dat wij de wanden en plafonds van uw woning of bedrijfspand verfspuiten? Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen