Diensten

Persoonlijk kleuradvies

Persoonlijk kleuradvies

Kleuren bepalen de sfeer en de uitstraling van uw woning. Het is daarom belangrijk dat de juiste kleuren worden gekozen. Om u daar een handje bij te helpen, kan Douw Schilderwerken u van een persoonlijk en professioneel kleuradvies voorzien voor zowel binnen- als buitenschilderwerk.

Voor het binnenschilderwerk van uw huis kijken we naar de functie, de uitstraling en de toepassing van kleur in de verschillende ruimtes. We houden daarbij rekening met de kleuren van uw interieur. Bent u blij met een kleur in uw huis, maar is het wel tijd om het schilderwerk bij te laten werken? Dan kunnen wij voor u het kleurnummer achterhalen, als u die kwijt bent.

Wij helpen u ook graag met het bepalen van de juiste kleur voor het buitenschilderwerk. We houden daarbij rekening met de uitstraling en het bouwjaar van uw woning en met de uitstraling en de kleuren van de woning(en) ernaast. Bij monumentale panden kunnen we u adviseren welke historische kleuren erbij horen en helpen we u graag bij de keuze voor een unieke kleur voor de voordeur. Uw voordeur is tenslotte het visitekaartje van uw huis.

Offerte aanvragen