Diensten

VVE Onderhoudsplan

VVE Onderhoudsplan

Om woningen in goede staat te houden is er regelmatig onderhoud nodig. Douw Schilderwerken kan de zorg voor het schilderwerk van de Vereniging van Eigenaren (VVE) uit handen nemen. We kunnen dit eenmalig voor u verzorgen, maar we kunnen ook een onderhoudsplan voor meerdere jaren, inclusief budget opstellen. Met planmatig groot onderhoud en tussentijdse onderhoudsbeurten blijft het schilderwerk in goede conditie.

Doordat wij werken met een vast team van gediplomeerde schilders kunnen wij de omvang van grote VVE projecten goed aan. Omdat heldere communicatie belangrijk is, wijzen wij bij ieder project een projectmanager aan die uw vaste aanspreekpunt is gedurende de uitvoer.

In samenwerking met Sikkens kunnen wij een uitgebreid technisch advies voor het schilderwerk opstellen, wat als leidraad wordt gehouden voor de kwalitatieve uitvoering van het project. Omdat wij het ook belangrijk vinden dat u zeker bent van de kwaliteit die wij leveren, kunnen wij een objectief keuringsrapport op laten stellen door een onafhankelijk bureau, als het project is afgerond. Zo weet u als VVE zeker dat het schilderwerk correct is uitgevoerd.

Offerte aanvragen